close
close
Skip to main content
Lasque Tiarc

IPL VIDEO: Kohli was niet uit… bowlers zullen hem morgen op zijn hoofd slaan… voormalige cricketspeler legde uit waarom en hoe

Vaseline 2 months ago

New Delhi. Was Virat Kohli uit of niet uit… Deze grote controverse (Virat Kohli Beamer Controversy) vond plaats met betrekking tot Kohli in de wedstrijd tussen Royal Challenger Bangalore en Kolkata Knight Riders in IPL 2024. Kohli werd in deze wedstrijd uitgedeeld op een ‘beamer’ vanwege waar zowel zijn fans als veel voormalige cricketspelers erg boos over zijn. Navjot Singh Sidhu behoort ook tot de veteranen die geloven dat Kohli niet weg was. De voormalige cricketspeler en commentator plaatste hierover ook een video van 2 minuten op sociale media en legde uit waarom Virat er niet uit was. Virat scoorde 18 runs op 7 ballen voordat hij uitstapte.

Navjot Singh Sidhu zegt in deze video: ‘Vrienden! Gerechtigheid betekent melk van melk en water van water. Ik ben gewond. Niet alleen voor Virat Kohli, maar ook voor RCB. Toen je een regel introduceerde met betrekking tot lengte. Dus zag je dat hij (Kohli) 15 centimeter hoger op zijn tenen stond. Heb je hem een ​​vergoeding van 7 inch gegeven bij het meten van zijn lengte? Dit is het eerste. Sidhu heeft deze video op sociale media X geplaatst.

Dus nu zal de bowler zich niet verontschuldigen…
Navjot Singh Sidhu vertelt in dezelfde video ook over het legaliseren van de beamer (volledige worpbal hoger dan de taille). Hij zei: ‘Het grootste ding. Jij legaliseerde beamer. In mijn tijd, toen de bal per ongeluk de hand van de bowler verliet en boven de basislijn kwam en de batsman verbijsterd was, hief de bowler beide handen op en verontschuldigde zich. Maar als iemand morgen springt en hem (de bowler) op zijn hoofd slaat, zal hij zich niet verontschuldigen. Legaliseer jij beamer?

Hoe daalde de bal twee voet…
Navjot Singh Sidhu zegt dan: ‘En het derde ding. Punt van impact. Wanneer de bal de knuppel raakt, bevindt deze zich anderhalve voet boven de basislijn en bevindt hij (Kohli) zich vijftien centimeter buiten de plooi. Wat bedoel je met dat de bal twee voet naar voren zakte terwijl hij één voet naar voren ging? Bij twijfel moet de slagman het voordeel krijgen.

Trefwoorden: IPL 2024, kkr, Navjot Singh Sidhu, RCB, Virat Kohli